Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Software > Gaming

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old April 14th, 2012, 10:36 AM
maa126 maa126 is offline
Member
 
Join Date: May 2008
O/S: Windows Vista 32-bit
Location: Beirut
Age: 26
Posts: 63
using specific resolutions

hi
is there a way to force a game to use a resolution that is does not support in its settings, like 1280x800 for example
thanks
Reply With Quote


  #2  
Old April 14th, 2012, 08:52 PM
smurfy's Avatar
smurfy smurfy is offline
Cyber Tech Help Moderator
 
Join Date: Sep 2000
O/S: Linux
Location: Christchurch New Zealand
Posts: 9,181
It depends on a couple of things:
1) What game
2) What video card.

1) Games sometimes have hidden configuration files that can be altered to force a certain resolution that isn't available in their GUI options

2) Video card drivers may be able to force the resolution via their control panel.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 06:19 PM.