Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 20 of 300
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Liz81
Forum: Windows 8 March 31st, 2018, 03:29 AM
Replies: 7
Views: 1,493
Posted By Liz81
Here's the video someone else had of the exact...

Here's the video someone else had of the exact same computer I got. The back looks like the one I got. No vent in the back. https://www.youtube.com/watch?v=RgZXO1THbUM
Forum: Windows 8 March 30th, 2018, 07:39 PM
Replies: 7
Views: 1,493
Posted By Liz81
Hi, Thanks for the reply but that isn't what...

Hi,

Thanks for the reply but that isn't what my computer looks like. It doesn't have that box thing under the computer. This is what the back of my computer looks like (I didn't see a picture of...
Forum: Windows 8 March 29th, 2018, 09:12 PM
Replies: 7
Views: 1,493
Posted By Liz81
Where is the cooling vent located? (Specs included)

Here's the link to my computer specs. I've seen pictures of a HP all in one computer and a vent would be on the back on the bottom but the back of my computer is different and I don't see a vent...
Forum: Windows 8 February 28th, 2018, 01:01 AM
Replies: 2
Views: 1,016
Posted By Liz81
I already thought of disabling addons so I tried...

I already thought of disabling addons so I tried that. Didn't make a difference. Safe mode or not, the problem still persists. I did notice today that it's happening when music is playing like...
Forum: Windows 8 February 26th, 2018, 02:13 AM
Replies: 2
Views: 1,016
Posted By Liz81
Both Firefox and Chrome taking up too much CPU

I can tell they're taking up the CPU memory because I go to task manager and while I don't run Firefox and Chrome at the same time, every time I run one of them, the Chrome or Firefox is listed many...
Forum: Windows 8 November 9th, 2017, 03:27 AM
Replies: 1
Views: 1,054
Posted By Liz81
System restore won't start

Edited: Please disregard. Problem fixed. Had the "Failed to connect to a windows service" error on my Windows 8.1 PC and looked for a fix. Fixed that and apparently, that fixed the system restore...
Forum: Internet / Browsers November 9th, 2017, 03:25 AM
Replies: 2
Views: 487
Posted By Liz81
Chrome isn't opening up on windows

Edit: Please ignore and feel free to delete and my other thread about the system restore not working. Found a fix for both and now I can open Chrome and restore my system with no problems. Thanks.
Forum: Windows 8 October 25th, 2017, 09:15 PM
Replies: 4
Views: 1,079
Posted By Liz81
Ok the issue started again so I'm here. This is...

Ok the issue started again so I'm here. This is the display driver listed in my device manager: AMD Radeon HD 8400. Went to the amd website and used the autodetect utility. I'm told I need to...
Forum: Windows 8 October 18th, 2017, 05:57 PM
Replies: 4
Views: 1,079
Posted By Liz81
Display Adapter needed?

Hey,

I went to uninstall my AMD graphic drivers because it's been giving me errors so I thought I'd reinstall through windows updates, although there's none that I can find. Anyway, as I...
Forum: Networking October 2nd, 2017, 07:03 PM
Replies: 3
Views: 651
Posted By Liz81
Model number is WNDR3700v3. It's wireless. 6...

Model number is WNDR3700v3. It's wireless. 6 devices are connected. On TV, we do have Roku and we can also connect to amazon. We got two computers connected to this one same router as well. ...
Forum: Networking October 1st, 2017, 06:05 PM
Replies: 3
Views: 651
Posted By Liz81
Keep having to unplug and replug my router more often

Hey,

So I have Windows 8.1, all 3 in one computer (hp) and a netgear router. There are two computers in this house. One computer has the cable box, everything right close to a computer and the...
Forum: Networking September 14th, 2017, 08:38 PM
Replies: 2
Views: 507
Posted By Liz81
ok thanks for the response. The part about...

ok thanks for the response. The part about holding the phone wrong made me laugh. That's funny lol. :laugh:

And yeah the wifi signals on other devices are fine.
Forum: Networking September 13th, 2017, 01:05 AM
Replies: 2
Views: 507
Posted By Liz81
Wireless signal shows 1 bar but internet is fast

Hi,

I'm not very concerned right now (unless I should be) but I just find it curious and wanted to ask. My netgear wireless signal is usually 2-3 bars but lately it's been down to just 1 or 2 but...
Forum: Hardware May 5th, 2017, 05:50 PM
Replies: 8
Views: 1,109
Posted By Liz81
Should I use Display Driver Uninstaller?

I used it once because of a problem with my display driver and when I used it, it was cleaning out any junk for quite a while and that was making me nervous because I was thinking it was cleaning out...
Forum: Internet / Browsers February 11th, 2017, 07:16 PM
Replies: 1
Views: 833
Posted By Liz81
Advice about both Firefox and Chrome?

Hey guys!

Ok so I used to have both Firefox and Chrome on my computer and at first, there's no problem. Then suddenly, my login history would get deleted each time I closed the Chrome browser. I...
Forum: Hardware August 3rd, 2016, 04:25 AM
Replies: 7
Views: 979
Posted By Liz81
Well what I also really wanted to know... when my...

Well what I also really wanted to know... when my PC suffered from a surge or a problem, sometimes the videos I have on my hard drive won't play. I have windows media player as my default player. ...
Forum: Hardware August 1st, 2016, 06:19 AM
Replies: 7
Views: 979
Posted By Liz81
What does a system restore NOT do?

I was just wondering about this because I just had a power surge earlier tonight (due to bad storm and lightning) and my computer shut down completely. I got it up and working ok but some things...
Forum: Internet / Browsers July 16th, 2016, 06:09 AM
Replies: 7
Views: 1,093
Posted By Liz81
Try what? What will work? I already got rid of...

Try what? What will work? I already got rid of Chrome and it worked.
Forum: Internet / Browsers July 14th, 2016, 10:38 PM
Replies: 7
Views: 1,093
Posted By Liz81
Sorry I didn't follow up but decided to just get...

Sorry I didn't follow up but decided to just get rid of Chrome and wait a few days to see what happens. It worked to get rid of Chrome. Wonder what this means?
Forum: Internet / Browsers July 10th, 2016, 10:41 PM
Replies: 7
Views: 1,093
Posted By Liz81
Disabling add-ons didn't do the trick. I think I...

Disabling add-ons didn't do the trick. I think I already mentioned that when I went to put in a web address in my browser that I went to before, it didn't show up at all as if it wasn't in my...
Showing results 1 to 20 of 300

 
Forum Jump



All times are GMT +1. The time now is 02:57 PM.