Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > General > The Anything Else Board

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old March 22nd, 2020, 11:15 PM
kuzzz's Avatar
kuzzz kuzzz is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: May 2003
O/S: Windows 7 64-bit
Location: california
Posts: 1,605
Lg tv

I don't know if anyone here knows anything about setting up a tv. The remote won't bring up the settings to scan for channels. it's a flatscreen LG Smart TV.
Thanks kuzzz
Reply With Quote


  #2  
Old March 23rd, 2020, 12:24 AM
zipulrich's Avatar
zipulrich zipulrich is offline
Cyber Tech Help Administrator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Deep South
Age: 16
Posts: 8,818
What's the model number?
Reply With Quote
  #3  
Old March 23rd, 2020, 05:08 PM
Ensign Tzap Ensign Tzap is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
O/S: Windows 7 64-bit
Posts: 826
Hey, Kuzzz


Quote:
How do I manually tune my LG TV?
1. button on the remote control and select Settings > CHANNEL,on the TV menu. 2. Select Manual Tuning on the TV menu.
...
Automatically tunes the channels.
  1. Press the SMART. ...
  2. Select Auto Tuning on the TV menu.
  3. Select Start to proceed with Auto Tuning.

Hope this helps.




Signed: Ensign Tzap
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 04:50 AM.