Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Operating Systems > Windows 10

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #46  
Old June 26th, 2019, 11:06 AM
Jintan's Avatar
Jintan Jintan is offline
Cyber Tech Help Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 51,873
Actually, I prefer using Firefox. Add a Ublock ad blocker and it works great. Not even ads on my email page. May block that shield pest as well, though you may want to contact Century on that one. I recommend you use Internet Explorer instead of Edge. Just have to type "internet" in the search bar, and when Internet Explorer shows at the top of the display, right click and choose "Pin to taskbar" (so you have handy access to it). Edge always seems to have problems.
Reply With Quote


  #47  
Old June 27th, 2019, 04:47 PM
manyproblems manyproblems is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
O/S: Windows 10 Home
Posts: 261
Quote:
Originally Posted by Jintan View Post
Actually, I prefer using Firefox. Add a Ublock ad blocker and it works great. Not even ads on my email page. May block that shield pest as well, though you may want to contact Century on that one. I recommend you use Internet Explorer instead of Edge. Just have to type "internet" in the search bar, and when Internet Explorer shows at the top of the display, right click and choose "Pin to taskbar" (so you have handy access to it). Edge always seems to have problems.
Thanks Jintan for all of your help . I thought I did have Explorer but it disappeared some time back and now I have it again . I have been having personal problems for a few days but as soon as I can get back with you I will . Again , thanks for all of your help here ......I'll be back !
Reply With Quote
  #48  
Old June 28th, 2019, 03:10 PM
Jintan's Avatar
Jintan Jintan is offline
Cyber Tech Help Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 51,873
Glad to have helped friend.
Reply With Quote
  #49  
Old June 29th, 2019, 06:44 PM
manyproblems manyproblems is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
O/S: Windows 10 Home
Posts: 261
Quote:
Originally Posted by manyproblems View Post
Thanks Jintan for all of your help . I thought I did have Explorer but it disappeared some time back and now I have it again . I have been having personal problems for a few days but as soon as I can get back with you I will . Again , thanks for all of your help here ......I'll be back !
I am using Explorer now on this site, my log in problem is I did not have password exact ! I did check in Google with " Saved Passwords " and there are 31 of those there and 22 of those show that "emblem " for the site ! The first on the list and it has that " Emblem " is like an IP address and I Googled the address and says that many routers use that address and another place in the search said it was a " Gateway " address . Thanks !
Reply With Quote
  #50  
Old July 1st, 2019, 01:12 PM
manyproblems manyproblems is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
O/S: Windows 10 Home
Posts: 261
Quote:
Originally Posted by Jintan View Post
Actually, I prefer using Firefox. Add a Ublock ad blocker and it works great. Not even ads on my email page. May block that shield pest as well, though you may want to contact Century on that one. I recommend you use Internet Explorer instead of Edge. Just have to type "internet" in the search bar, and when Internet Explorer shows at the top of the display, right click and choose "Pin to taskbar" (so you have handy access to it). Edge always seems to have problems.
OK I just got in to my e-mail through Explorer and on the third page ( the second sign in page ) where that ' Emblem " has stayed solid for a couple of weeks now . it does not show in Explorer which leads me to think that it is Google that is tracking my movement for whatever reasons ! The " Emblem " is not so much a pest as it is I am always curious of " Why " when things start to happen that has never happened / I would be curious to hear your professional opinion . I have a very recent post here about Google that may explain my opinion .. Thanks !
Reply With Quote
  #51  
Old July 8th, 2019, 12:30 AM
Murf's Avatar
Murf Murf is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2001
O/S: Windows 10 Home
Location: Newport News VA
Age: 74
Posts: 17,160
Just upgraded to version 1903 today, I first did a image of the drive. Upgrade took some time but had no problems, all seems to be working OK so far.
Reply With Quote
  #52  
Old July 9th, 2019, 11:50 PM
manyproblems manyproblems is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
O/S: Windows 10 Home
Posts: 261
Quote:
Originally Posted by Murf View Post
Just upgraded to version 1903 today, I first did a image of the drive. Upgrade took some time but had no problems, all seems to be working OK so far.
Thanks Murf for the info . I will try this soon after my personal life calms down .
Reply With Quote
  #53  
Old July 10th, 2019, 02:27 PM
Jintan's Avatar
Jintan Jintan is offline
Cyber Tech Help Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 51,873
For this mysterious emblem you keep talking about, log out of your email and restart the computer and log back in. It might just be created from your email's cookie. Logging out will clear the cookie.
Reply With Quote
  #54  
Old July 10th, 2019, 04:55 PM
manyproblems manyproblems is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
O/S: Windows 10 Home
Posts: 261
Quote:
Originally Posted by Jintan View Post
For this mysterious emblem you keep talking about, log out of your email and restart the computer and log back in. It might just be created from your email's cookie. Logging out will clear the cookie.
It appears while using Google Chrome only . Started out a few weeks ago appearing faithfully on the last ( third ) page of logging to my e-mail account but now is also showing faithfully on the second page . First I go to Homepage Century Link .click on E-mail then it goes to Log In page then goes to second E-mail Log In page . Thanks .
Reply With Quote
  #55  
Old July 11th, 2019, 10:10 PM
Jintan's Avatar
Jintan Jintan is offline
Cyber Tech Help Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 51,873
Why not contact CenturyLink and ask them.
Reply With Quote
  #56  
Old July 11th, 2019, 11:56 PM
manyproblems manyproblems is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
O/S: Windows 10 Home
Posts: 261
Quote:
Originally Posted by Jintan View Post
Why not contact CenturyLink and ask them.
I probably will do that . I have narrowed it down to Google Chrome because when I stumbled in to the saved passwords about 2/3 of those showed that emblem . But for this site it shows a little monitor and keyboard but I must say that using Google Chrome for here ...it showed that emblem briefly before finally landing on the Little Monitor / keyboard . Thanks .
Reply With Quote
  #57  
Old July 12th, 2019, 12:36 AM
IPR512's Avatar
IPR512 IPR512 is offline
Jill
 
Join Date: May 2006
O/S: Windows 10 Pro
Location: Tampabay area of Florida
Posts: 2,284
I’m curious as to what the Emblem that you’re talking about looks like. Can you post a picture of it?
Reply With Quote
  #58  
Old July 12th, 2019, 02:50 AM
manyproblems manyproblems is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
O/S: Windows 10 Home
Posts: 261
Quote:
Originally Posted by IPR512 View Post
I’m curious as to what the Emblem that you’re talking about looks like. Can you post a picture of it?
I tried that during this whole discussion but really I do not know how to accomplish that task .I am sure I did stumble upon taking /trying to take a screen shot but I never could figure out how to post it here and now I am not sure how I even got to the screen shot deal . Thanks .

Last edited by manyproblems; July 12th, 2019 at 02:53 AM.
Reply With Quote
  #59  
Old July 12th, 2019, 08:37 PM
IPR512's Avatar
IPR512 IPR512 is offline
Jill
 
Join Date: May 2006
O/S: Windows 10 Pro
Location: Tampabay area of Florida
Posts: 2,284
Ok sorry that you're not able to do that.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 12:21 AM.