Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Software > Internet / Browsers

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old December 15th, 2017, 11:48 PM
Merv Wiz Merv Wiz is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2005
O/S: Windows 10 Pro
Location: Portsmouth, UK
Posts: 400
Google Image search displays web links

I found about a week ago that when I search for images using "Google Image search" the results on one computer are now displayed as web links, while on the other one I get a page of images (the same as it has always been).
This happens on both Microsoft Edge & Internet Explorer
I do not want to change browser.
I would think this is down to settings somewhere, but I cannot find any difference between the computers.
The two images show the difference.

So I cannot upload pictures from my computer, they have to be hosted somewhere.
Reply With Quote


  #2  
Old December 16th, 2017, 11:28 PM
SpywareDr SpywareDr is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
O/S: Windows 7 64-bit
Location: Maryland, USA
Posts: 559
https://support.google.com/websearch...r/112568?hl=en

?
Reply With Quote
  #3  
Old December 17th, 2017, 01:56 PM
Merv Wiz Merv Wiz is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2005
O/S: Windows 10 Pro
Location: Portsmouth, UK
Posts: 400
And that is the extent of your help !!!
A link to Google, where I have already tried to get answers with no luck at all.
Reply With Quote
  #4  
Old December 17th, 2017, 04:07 PM
SpywareDr SpywareDr is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
O/S: Windows 7 64-bit
Location: Maryland, USA
Posts: 559
That is a direct link to Google's "Images Aren't Loading on images.google.com" support page.

Did you try each of their four recommended steps, testing between each, to see if it solves your problem?
Reply With Quote
  #5  
Old December 17th, 2017, 06:39 PM
Merv Wiz Merv Wiz is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2005
O/S: Windows 10 Pro
Location: Portsmouth, UK
Posts: 400
Yes I did, nothing made a difference.
And I've been waiting several days for a responce
Reply With Quote
  #6  
Old December 17th, 2017, 07:03 PM
SpywareDr SpywareDr is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
O/S: Windows 7 64-bit
Location: Maryland, USA
Posts: 559
Yep, saw that. One of the reasons I tried to help.

If Google's four steps do not solve your problem with their images.google.com site, I'm not sure what you might try next. Have you tried resetting IE back to default settings yet?
Reply With Quote
  #7  
Old December 17th, 2017, 11:14 PM
renegade600's Avatar
renegade600 renegade600 is offline
Certifiable Bum
 
Join Date: Sep 2003
O/S: Linux
Location: Osceola, Ar
Posts: 26,367
did you try a different browser to see if it also has the same problem? it will help determine if it is a browser issue or something else.
Reply With Quote
  #8  
Old December 23rd, 2017, 01:56 AM
The Dude The Dude is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,318
Try this and see if images load from this page

www.google.im/imghp?hl=en&tab=wi


Good luck buddy
Reply With Quote
  #9  
Old December 23rd, 2017, 11:45 AM
Merv Wiz Merv Wiz is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2005
O/S: Windows 10 Pro
Location: Portsmouth, UK
Posts: 400
Quote:
Originally Posted by The Dude View Post
Try this and see if images load from this page

www.google.im/imghp?hl=en&tab=wi


Good luck buddy
Last night I found an article that said more than likely Malware and to run a malware scanner so I ran Spybot Search & Destroy, no different.
I then ran Malwarebytes and it came up with several proxy changes in the registry I Quarantined them and all is now OK.

Conclusion : Malware had changed the registry : Solution : Run more than one Malware cleaners.

Thanks for suggestions.
Reply With Quote
  #10  
Old December 23rd, 2017, 03:54 PM
SpywareDr SpywareDr is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
O/S: Windows 7 64-bit
Location: Maryland, USA
Posts: 559
Quote:
Originally Posted by Merv Wiz View Post

Run more than one Malware cleaners.
With nary a doubt. It's a given in today's environment.


Good to hear the problem's been solved. Thanks for letting us know.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 10:33 PM.