Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Operating Systems > Windows Vista

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old March 18th, 2012, 10:35 PM
Bram Bram is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: IL
Posts: 98
Vista backup settings

I can't change backup settings...actually I can't run it now? I get an error message (0x80041321) saying the automatic backup settings can't complete because the task image is corrupt.?????????What do I do now?
Reply With Quote


  #2  
Old March 18th, 2012, 11:22 PM
AnnMarie's Avatar
AnnMarie AnnMarie is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Oct 2001
O/S: Windows Vista 32-bit
Location: New Zealand
Posts: 59,812
Try the suggestions here.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 11:58 PM.