Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Operating Systems > Windows 10

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old July 23rd, 2016, 11:05 PM
boo radley boo radley is offline
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 16
Sound gone on Toshiba laptop

I checked the drivers and it says they are working properly.
Reply With Quote


  #2  
Old July 23rd, 2016, 11:45 PM
renegade600's Avatar
renegade600 renegade600 is offline
Certifiable Bum
 
Join Date: Sep 2003
O/S: Linux
Location: Osceola, Ar
Posts: 26,527
need more info in order to help. was win10 an upgrade? what is the full model number of the laptop? if an upgrade, did it ever work?
Reply With Quote
  #3  
Old July 24th, 2016, 12:19 AM
boo radley boo radley is offline
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 16
Hi Dan

Toshiba Satellite C55D - A5120

Windows 8.1 originally. Windows 10 was an upgrade. Version 1511. A friend installed the upgrade so I dont have the actual software. Yes, the upgrade has been working fine for a couple of years.
Reply With Quote
  #4  
Old July 24th, 2016, 12:40 AM
renegade600's Avatar
renegade600 renegade600 is offline
Certifiable Bum
 
Join Date: Sep 2003
O/S: Linux
Location: Osceola, Ar
Posts: 26,527
oops, my poorly structure paragraph/sentence was confusing... I meant has the sound work since the upgrade? did you check with toshiba's website to see if they have any updates. The device manager does not always check there.

also see if anything in the following helps.

http://www.makeuseof.com/tag/no-soun...es-windows-10/
Reply With Quote
  #5  
Old July 24th, 2016, 12:44 AM
boo radley boo radley is offline
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 16
Yes, Dan the upgrade is a couple of years old and the sound has always worked until now.

I was watching a YouTube video Monday and the sound went mute and never came back.
Reply With Quote
  #6  
Old July 24th, 2016, 12:10 PM
boo radley boo radley is offline
New Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 16
The sound troubleshooter keeps saying that a Generic Audio Driver is not fixed.

I have been to Device Manager under Game Controllers and uninstalled both drivers there. Im assuming 1 is the sound card. Both drivers reinstalled and working according to the pc.

I believe that I found the Generic Audio Driver under Windows Audio. When I try to reinstall the driver it begins but stops and goes back to the original. Should I uninstall and restart?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 07:10 PM.