Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Hardware > Networking

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old February 11th, 2018, 10:21 AM
chris18 chris18 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2000
O/S: Windows Vista 32-bit
Location: Euro Free England
Age: 77
Posts: 606
Windows Connection Problem

I have been having a problem recently on both my desktop (W7) and laptop (W10), I get the following error or similar.

This site canít be reached
name of site.comís server IP address could not be found.
Try:

Checking the proxy, firewall, and DNS configuration
DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG


At first I thought it might be an anti virus or firewall issue but as it is happening on both machines this can't be.

The message I get can differ slightly depending upon the address I am trying to reach but it's more or less the same. Sometime a reload will get the connection OK straight away but not everytime. In all cases I eventually get the web page up.

Any thoughts please as it's really annoying.
Reply With Quote


  #2  
Old February 12th, 2018, 08:42 AM
chris18 chris18 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2000
O/S: Windows Vista 32-bit
Location: Euro Free England
Age: 77
Posts: 606
This is another version of same error I received this morning

This site can’t be reached
www.******.com’s server IP address could not be found.
Try:

Checking the proxy, firewall, and DNS configuration
Running Windows Network Diagnostics
DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 01:52 AM.