Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > General > Open Discussion > Comments & Suggestions

Notices

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old December 15th, 2020, 05:31 PM
lufbra lufbra is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Sep 2000
O/S: Windows 10 Home
Posts: 12,482
Question CTH Not Loading

Is anyone else having the same problem with this (Cyber Tech Help) forum not loading in the Chrome browser, and the Firefox browser? This has been going on for a while now, but the forum does open in the Opera and Vivaldi browser.
Any help/suggestions would be appreciated, and will get a beer (just the one) from my famous beer stash!
Reply With Quote


  #2  
Old December 15th, 2020, 05:55 PM
Miz's Avatar
Miz Miz is offline
Cyber Tech Help Moderator
 
Join Date: Mar 2003
O/S: Windows 10 Home
Location: Kansas
Age: 75
Posts: 12,085
I had the same problem until I realized it used to need www.cybertechhelp.com/forums but now the /forums is no longer needed.
Firefox seemed unable to figure it out until I edited the shortcut. Chrome still opens it with the /forums tacked on.
Reply With Quote
  #3  
Old December 16th, 2020, 06:26 AM
The Dude The Dude is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,724
Smile

Ever since Mishy removed the portal HTTP hasnt worked....

I discovered a few months ago http://www.cybertechhelp.com/forums worked again and I was afraid to tell him because he believes what they say which is misleading..... This site was FINE with http working and it worked for a couple months..... (I didnt have to go thru a proxy to get here) Now when I goto http://www.cybertechhelp.com it doesnt load.... (It used to redirect to https (before It started allowing http again)) but now it just sits there if you try http://www.cybertechhelp.com

I wish Mishy would listen to me and trust me but I dont wanna make him mad,I dont have alot of friends and I am grateful he is my friend..

Another site im on though had both http and https and the admin blocked http and I told him the same thing I tried to explain to mishy and he amazingly re-enabled http!!

www.crf2.com/forum.php?styleid=13 if ya wanna take a gander (Also running VBB)

Im not mad at Mishy though,I was only trying to help him
Reply With Quote
  #4  
Old December 16th, 2020, 06:49 PM
MishY's Avatar
MishY MishY is offline
Cyber Tech Help Administrator
 
Join Date: Sep 2000
O/S: Linux
Location: England
Age: 44
Posts: 9,236
cybertechhelp.com works
cybertechhelp.com/forums works - redirects to cybertechhelp.com
www.cybertechhelp.com works
www.cybertechhelp.com/forums works - redirects to www.cybertechhelp.com

In terms of http vs https, please check your bookmarks. You should use https always. http will not respond, and I am not going to have CTH run without https for security reasons.
Reply With Quote
  #5  
Old December 17th, 2020, 10:45 AM
The Dude The Dude is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,724
No Mishy you can have BOTH mate and I have been trying to tell ya buddy..

You have https but you can also allow HTTP and nothing will happen.... (Like crf2.com)


Thats what I was trying to tell ya
Reply With Quote
  #6  
Old December 17th, 2020, 07:34 PM
MishY's Avatar
MishY MishY is offline
Cyber Tech Help Administrator
 
Join Date: Sep 2000
O/S: Linux
Location: England
Age: 44
Posts: 9,236
No, I'm sorry but it is you that don't understand. I'm not opening http. Modern websites should serve on https. If you're browser can't cope with it, frankly, you shouldn't be using it. This isn't just about CTH, this is about websites being safer for people and progressing those on old browsers to move off them. Not only are they inefficient, they are riddled with security holes. I don't want an internet used by people with old browsers. It stunts development, progression and a more secure internet.
Reply With Quote
  #7  
Old December 17th, 2020, 08:08 PM
zipulrich's Avatar
zipulrich zipulrich is offline
Cyber Tech Help Administrator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Deep South
Age: 18
Posts: 8,882
I guess it's time I ditched Netscape 2.1 then...
Reply With Quote
  #8  
Old December 17th, 2020, 10:43 PM
MishY's Avatar
MishY MishY is offline
Cyber Tech Help Administrator
 
Join Date: Sep 2000
O/S: Linux
Location: England
Age: 44
Posts: 9,236
Zip <3
Reply With Quote
  #9  
Old December 18th, 2020, 04:57 AM
The Dude The Dude is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,724
I hear ya Mishy,its ok buddy....... I not mad or anything
Reply With Quote
  #10  
Old December 18th, 2020, 05:39 PM
lufbra lufbra is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Sep 2000
O/S: Windows 10 Home
Posts: 12,482
This is what I had as the url address in my Chrome bookmarks...
http://www.cybertechhelp.com
I don't know why it stopped working, since I hadn't touched my bookmarks (as far as editing url addresses) in ages. But now I have edited the bookmark to this...
https://www.cybertechhelp.com/forums/
And it seems to be working fine now.
Thanks for all the help.
Reply With Quote
  #11  
Old December 19th, 2020, 12:45 AM
The Dude The Dude is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5,724
Yes http://www.cybertechhelp.com used to redirect to https but now it deosnt do anything (It doesnt redirect)

For a couple months like I said it wasnt redirecting to https it was allowing http again... Then when Mishy removed the portal it does what its doing now (Not responding)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT +1. The time now is 04:34 AM.