Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Software > Internet / Browsers

Notices

Internet / Browsers Use this board for problem solving and the discussion of Internet and Browser issues

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old December 27th, 2006, 10:19 PM
jenl2881 jenl2881 is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 26
Talking Websites Look...Odd

A family friend has been having problems with his computer for a while. He is running an E-machine T1742 with 1.70 GHz, 40GB HDD, Cable internet, and 640MB ram. He had some Trojans and Viruses a while back and now the computer acts screwy and he does not want to do a system restore. I may end up trying a repair install.

The current issue is internet browsing. The webpages show graphics like the smilies and their movements, but things like the tables and their graphics (colors and such) are not showing. This page is currently mostly white with smilies showing and some buttons, texts, and adds. It looks like the low bandwitch version of some sites, but very WHITE. I can't really explain it...

If anyone has any ideas please let me know, TY!
Reply With Quote
  #2  
Old December 28th, 2006, 03:37 AM
renegade600's Avatar
renegade600 renegade600 is offline
CTH Subscriber
 
Join Date: Sep 2003
O/S: Linux
Location: Osceola, Ar
Posts: 26,684
what browser? is it the same with alternate browsers? Why not do a restore point fix? Its less destructive than a repair install.
Reply With Quote
  #3  
Old December 29th, 2006, 08:13 PM
jenl2881 jenl2881 is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 26
We're not sure when exactly the problems started. We switched to IE 7 but didn't like it, so switched back to 6. I think it has something to do with his settings.

Last edited by jenl2881; December 29th, 2006 at 08:13 PM. Reason: typo
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Topic Topic Starter Forum Replies Last Post
trouble loading certain websites/images on websites on wireless network lrb4283 Networking 13 January 4th, 2007 02:46 AM
trouble loading certain websites/images on websites on wireless network lrb4283 Malware Removal 3 January 3rd, 2007 02:20 AM
pop up with ads or websites tav_s Malware Removal 0 December 26th, 2005 02:53 PM
DOS Websites Harrie The Anything Else Board 1 November 22nd, 2005 05:22 PM
Can't log in to some websites. scatman6bass69 Windows 98 6 August 22nd, 2004 02:21 AM


All times are GMT +1. The time now is 10:54 PM.