Go Back   Cyber Tech Help Support Forums > Hardware > Networking

Notices

Networking Use this board for problem solving and the discussion of Networking, router, and Wi-Fi issues

Reply
 
Topic Tools
  #1  
Old June 18th, 2009, 09:54 AM
Steph93 Steph93 is offline
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Setup complete...still no connection !!

Hey every1
My dad bought a D-Link DIR-300 Wireless G Router like 6months ago... but for some reason i could not receive any wireless signals at all @.@...i've run the quick setup wizard successfully...configured it on the router on http://192.168.0.1/ and...yea it still doesnt work...though it worked before. I reset it because i forgot the p/w..please help ^.^

* i've reset it time over time
* i've checked all the ethernet cables...they are all functionable
* i've reinstalled the software time over time T.T

sigh* it still doesnt work
- i have a slight suspicion that it has something to do with my router...
but i doubt it...because it was working b4...until i reset it...

Anyone experiencing the same problem?

Help would be much appreciated.. >.<

Thank you
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Topic Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Topic Topic Starter Forum Replies Last Post
DP35DP no LAN connection after setup kahoona Hardware 16 February 1st, 2008 01:42 AM
Cannot complete Windows Media Player 10 setup thunderboom Windows XP 36 April 30th, 2006 06:45 AM
complete Debian Linux Server Setup Tutorials gg234 Linux 1 February 12th, 2006 10:51 PM
cannot complete winxp setup-PLZ HELP kristijune Windows XP 2 December 27th, 2005 07:03 PM
Setup Wireless Connection Problem jd500c Networking 1 August 29th, 2005 04:06 AM


All times are GMT +1. The time now is 07:29 AM.